100% zuiver bijenwas

Bijenwas is een natuurlijk, hernieuwbaar product. De bijenwaskaarsen stralen een helder en rustig licht uit binnen hetzelfde spectrum als de zon. Ze produceren negatieve ionen die de lucht reinigen en het lichaam stimuleren. Bijenwas brandt langer, druipt minder en ruikt natuurlijk heerlijk.

Een affirmatie 

Een affirmatie is een positieve zin of uitspraak waarmee je je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost kunt geven. Daardoor ga jij in je kracht staan en ga je stralen! En breng jij licht in de wereld!

100% natuurlijke etherische olie

Bij 'Het gouden hart' werken met de natuurlijke etherische oliën van Sjankara. Etherische oliën worden al eeuwen gebruikt voor ons emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Ons reukvermogen is het meest directe zintuig!

Persoonlijke affirmatiekaars

 € 15

Handgemaakt op bestelling - uit 100% zuiver bijenwas - met etherische oliën

 💛 Na het ontvangen van jouw bestelling, trek ik voor jou een affirmatiekaart. Daarbij zuiver ik eerst de ruimte met wierook en leg ik hemelse muziek op. Kaartjes trekken doe ik meestal vroeg ik de ochtend, wanneer de wereld nog stil is...

💛 Een affirmatie is een positieve zin of uitspraak waarmee je je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost kunt geven. Daardoor ga jij in je kracht staan en ga je stralen! En breng jij licht in de wereld!

💛 Dan giet ik voor jou je persoonlijke bijenwaskaars (van 100% zuiver bijenwas). Bijenwaskaarsen hebben de kleur van de goudgele zon, onze belangrijkste lichtbron.

💛 Na het smelten van de bijenwas, voeg ik etherische oliën toe. De geuren selecteer ik op basis van jouw persoonlijke affirmatiekaart zodat ze de affirmatie ondersteunen.

💛 Zodra de kaars gestold is, maak ik een pakketje met jouw persoonlijke affirmatie en de kaars. Je kan de bestelling ophalen of laten verzenden en dan kun jij van het licht genieten! Het licht in jezelf en het licht van de kaars 🥰.

Geschenkkaars - herfst

€ 12

Handgemaakt - uit 100% zuiver bijenwas - met etherische olie van 

GROVE DEN

Grove den werkt rustgevend, geeft aarding, versterkt gevoelens van warmte en innerlijke kracht met een verzachtende en zuiverende werking. De olie is ook zeer geschikt voor meditatie.

Met de tekst: 

Dank je wel om een lichtje te zijn!

In een mooie geschenkverpakking, 

een geschenkje om weg te geven of voor jezelf. 

Persoonlijke herinneringskaars

 € 12,5

Handgemaakt op bestelling - uit 100% zuiver bijenwas - met etherische olie van wierook (frankincense).

Met liefde op maat gemaakt met de naam van jouw dierbare op de kaars. 

Wierook (frankincense) is een goede etherische olie voor meditatie en gebed. Het opent de geest voor het ontvangen van boodschappen en het ontwikkelen van nieuwe inzichten. Wierook verbindt hemel & aarde.

Met tekst:

Jouw licht straalt tot in de eeuwigheid

Pure bijenwaskaars

 € 10

Handgemaakt uit 100% zuiver bijenwas 

 Pure bijenwas heeft geen chemische toevoegingen, waardoor er een gunstige invloed ontstaat op je luchtwegenstelsel. Je aandoening gaat er niet van over, desondanks kan het wel voor verlichting van klachten zorgen.

Ze branden ook langer dan paraffinekaarsen

Bijenwas kaarsen moeten net wat langer branden, om echt op gang te komen. Dit heeft echter wel een voordeel; ze branden ook langer! Bij paraffine kaarsen zijn er vaak chemische bestanddelen aanwezig, die sneller wegbranden. Hierdoor heb je een relatief kortere brandtijd, terwijl bij een bijenwas kaars er een langdurige vlam ontstaat. Dit compenseert dat een bijenwas kaars net wat duurder is dan een paraffinekaars, omdat je de tijd dubbel en dwars terug krijgt.

Voordelen bijenwaskaarsen:

🤍 zuiverende werking

🤍 Duurzaam product

🤍 Natuurlijke geur

🤍Geen verdamping & verbranding van ziekmakende toxines

🤍Helende werking

🤍Langere brandduur

🤍Veel rustiger vlam, vrijwel geen rook


Met tekst:

"Schijn jouw licht!"

Bestelling

Bestelling*
Levering
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je wel voor jouw bestelling! Je ontvangt weldra een mailtje!

Vul het bestelformulier in. Na ontvangst van betaling (je krijgt hiervoor een mailtje) wordt jouw bestelling gemaakt. Het duurt 2 tot 4 dagen om jouw persoonlijke kaars te maken. Je krijgt een mailtje wanneer je jouw kaars kan ophalen of wanneer ze verzonden werd.

Liefde & licht,

Tineke